O NAS

Koncept, ki združuje ljubitelje vsega lepega.

Navdihujejo nas sodobno oblikovanje, umetnost in arhitektura. Želimo vam ponuditi izbor izdelkov za dom, ki se nas dotaknejo s svojo edinstveno obliko, funkcionalnostjo ali udobjem. Izbrani detajli so kot pika na i, saj z njimi definiramo svojstven značaj prostora.

S tem seveda ne mislimo samo na barve, saj lahko svoj dom opremimo na primer tudi s kančkom ironije in duhovitosti. Želimo delovati trajnostno in ponujati predvsem blagovne znamke, ki vsaj del proizvodnje ohranjajo v okolju iz katerega izhajajo.

Naš cilj je iti še dlje, zato se bomo posvetili razvijanju lastnih izdelkov pod blagovno znamko FORMADOMA. Želimo si, da bi bili naši izdelki plod slovenskega oblikovanja, znanja in v celoti proizvedeni v Sloveniji.

 Naš slog

Prvenstveno gotovo navdihnjen s skandinavskim, saj ta edinstveno združuje estetiko s funkcionalizmom v duhu trajnostnega razvoja. Preproste oblike, vrhunski materiali in kvalitetna izdelava s posluhom za detajle, rokodelski izdelki, retro in vintage dodatki, reciklirano rabljeno pohištvo in veliko kvalitetnih tkanin, s katerimi v prostor vnesemo teksturo in občutek udobja. Želimo ponujati izdelke, katerih oblikovanje je brezčasno in vedno v trendu, ne glede na aktualne "modne" smernice.  

Naš namen

Ni opremljanje doma povsem na novo. Želimo vam ponuditi možnost, da si v svojem prostoru z nekaj drobnimi posegi in premišljenim izborom izdelkov, ki bodo vas in vaše najbližje razveseljevali in spremljali skozi leta, opremite dom po svoji meri.Vse izdelke iz naše ponudbe si lahko tudi v živo ogledate v naši butični trgovini v osrčju stare Ljubljane na Novem trgu 1, kjer vas bomo postregli tudi z nasveti za opremljanje, da boste z izbranim res zadovoljni.
Upamo, da boste v naši bogati ponudbi našli nekaj zase. Če ne drugega, vsaj navdih.

Vaša EKIPA FORMADOMA